Home » Ehrle

Ehrle
De firma EHRLE GmbH is reeds meer dan 50 jaar een begrip in de hogedrukreiniger industrie en is één van de toonaangevende marktspelers in de wereld.

Dankzij hun expertise in sleutel-op-de-deur oplossingen, onderhoud en service hebben zij grotendeels op vraag van hun klanten de activiteiten uitgebreid met carwash-installaties en hogedruk reinigingssystemen. Net zoals voor uw brandstofinstallaties kunt u ook voor uw hogedruk reinigingstoepassingen op onze knowhow en de duitse knowhow van het moederbedrijf EHRLE terugvallen.

Alle EHRLE  hogedrukreinigers  zij uitgevoerd met langzaam draaiende luchtgekoelde 4-polige elektromotoren (1450 t/min). De 3 –zuiger hoge capaciteitspomp met krukas, messing-pompkop, volledig keramische  zuigers en RVS kleppen zorgen voor een maximale  levensduur van de motor-pompeenheid.
Het EHRLE QC315 snelkoppelsysteem maakt het mogelijk om snel te verwisselen tussen de verschillende spuitlansen, sproeikoppen en verder toebehoren zonder verder gereedschap.
De door EHRLE ontwikkelde  horizontale  warmtewisselaar met het 3-snelheden systeem met optimaal gebruik van de verbrandingslucht voldoet aan de strengste uitlaatgassen voorschriften en is gelijktijdig  extreem efficiënt. Door de geïntegreerde luchtkoeling is isoleermateriaal niet nodig.
Een separate brandermotor  zorgt voor hoge gebruiksveiligheid.


Klik hier om naar de webshop te gaan.