Home » Leveringsprogramma » Agri load weegsysteem

Uw ruwvoeropbrengst in kaart met het universele Agri-Load weegsysteem.

Inmiddels zijn verschillende silagewagens, opraapwagens en vaste meststrooiers bij zowel loonwerkers als veehouders door heel Nederland uitgerust met het Agri-Load weegsysteem. Dit universele weegsysteem is te installeren op zowel mechanisch als hydraulisch geveerde onderstellen.

Het systeem werkt met rekstroken op de assen en dissel (mechanische uitvoering) of speciale hydraulische druksensoren in het hydraulische circuit (hydraulische uitvoering). De verbuiging/stress in het metaal c.q. de druk in het hydraulisch circuit wordt omgerekend naar een actueel gewicht met een nauwkeurigheid van 1-2% afwijking van de maximale lading.

Standaard is het weegsysteem uitgerust met een SD-kaart waarmee het weegoverzicht uitgelezen kan worden op een gewone pc. Het weegoverzicht opent zich als een Excel bestand. Optioneel is er ook een weegbonnenprinter op aan te sluiten, zodat in de cabine van de trekker het weegoverzicht afgedrukt kan worden.

Het Agri-Load weegsysteem is eenvoudig op te bouwen zonder ingrijpende aanpassingen aan het bestaande chassis. Door een grafisch Touchscreen in de cabine, zijn eenvoudig klantnaam, product- en perceelgegevens in te voeren.

agriload-folder