Home » Over ons

Holvo Lettele b.v. is een veelzijdig en flexibel mechanisatie bedrijf met tien fulltime werknemers.

We zijn dealer van topmerken zoals Valtra  tractoren, Kuhn hooibouwwerktuigen en grondbewerkingsmachines, BvL voermachines en Bergmann opraapwagens.

We maken duidelijke strategische keuzes voor merkproducten zonder onze flexibiliteit aan te tasten.

Zo verkopen wij Bsa en Kaweco Mesttanks. Dit met het oog op het be
houden van een lage bodemdruk bij hogere capaciteit in het loonwerkers segment. Bij deze keuzes zijn kwaliteit en functionaliteit van groot belang.

Wij laten onze klanten merken dat het niet alleen bij verkoop blijft.

Specialistische Service en reparatie als vervolg op de verkoop zijn net zo belangrijk. Onze monteurs worden regelmatig geschoold door de diverse importeurs en fabrikanten. Door duidelijk voor een aantal merken te kiezen kunnen we een snelle en adequate service bieden, ondersteund door de juiste kennis en onderdelenvoorziening. Van de door ons geselecteerde merken hebben we veel onderdelen op voorraad. Tevens hebben we een grote voorraad universele onderdelen zoals lagers, kettingen en hydraulische benodigdheden. Wij kunnen uw hydraulische slangen persen, ook 4 en 6 staallagen.

De verkoop van nieuwe en gebruikte machines is van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld het verkoop team, de afstand en het product met de daarbij behorende prijs. Om toch verder van huis te kunnen verkopen proberen wij ons zo goed mogelijk te onderscheiden van onze concurrenten. We merken dan ook dat we steeds meer verder van huis verkopen aan een steeds terugkerende klantenkring.

Holvo heeft in het verleden veel machines zelf geproduceerd. Dit altijd met een visie op een nieuwe ontwikkeling of een verbetering van een bestaand product. Wie herinnerd zich niet de Holvo regenhaspel met de door ons ontwikkelde sproeier of de trommelschudder met 6 tandarmen.

In feite mogen wij ons met de Holvo Sprinter Combi de uitvinder van de perswikkelcombinatie noemen. Wij hebben 42 combinaties gebouwd met een Claas ronde balen pers en een Mchale wikkelaar. We hebben kilverborden in verschillende uitvoeringen geproduceerd.

Wij importeren ook werktuigen uit het buitenland zoals cambridgerollen, mestmixers en mestrobots. Deze kunnen wij landelijk zeer concurrerend aanbieden.