Home » Tuin en park » Stiga

Stiga werd in 1934 opgericht in Zweden en heeft meer dan 80 jaar ervaring met vernieuwende producten voor de consument. Ons doel was, en is nog steeds, u meer te laten genieten van alles in en rond de tuin. Volgens de traditie en de veeleisende noordelijke klimaten, pakken alle producten van Stiga uit met een hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende prestaties.

De producten van Stiga zijn ons vlaggenschip met de langste geschiedenis en traditie. Innovatie is voor Stiga altijd een prioriteit geweest.  Wij waren de pioniers in de knikbesturing, 4WD en natuurlijk de Multiclip mulch technologie. Zowel de loopmaaiers, frontmaaiers als robotmaaiers blijven constant evolueren om in alle comfort de beste prestaties te leveren. Op heden zijn de Park frontmaaiers met Quick Flip, de Twinclip loopmaaier, VoltAge loopmaaiers en Autoclip robotmaaiers revolutionaire producten met exclusieve eigenschappen die uniek zijn op de markt.

Aandacht voor het milieu en het gebruiksgemak van de tuinier zijn uitermate belangrijk. Dat stopt niet bij gemotoriseerde machines met lage emissies en elektrische aangedreven tuinmachines. Vooral de 48V en 80V accumachines belichamen hier precies wat we bedoelen. Zo proberen we een betere aarde na te laten voor onze kinderen.

En we blijven investeren in innovatie, want de tijd staat niet stil.. Zo zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we u nu en later de beste tuinmachines blijven bieden.

Klik hier om naar de webshop te gaan.