Home » Verhuur

Voor info en prijzen kunt u bellen naar 0570 – 551586

Verticuteermachine

Verticuteren is onontbeerlijk voor een gedegen gazonverzorging. Zeker nu mulchmaaien steeds meer wordt toegepast. De voordelen daarvan zijn groot, maar mulchmaaien veroorzaakt wel een sponzige viltlaag met een nadelig effect voor het gazon. Verder werkt het veranderende klimaat mosgroei in de hand en blijven na aanhoudende droogte de resten verdroogd gras overvloedig in het gazon zitten. Dit kan leiden tot verstikking van het gezonde gras. Door te verticuteren helpt u uw gazon een handje, zonder onkruidverdelgers of chemische producten te gebruiken. Met deze verticuteermachines maakt u de grond los en verwijdert u mos en afgestorven plantendelen. Door deze bodembehandeling zorgt u voor meer ventilatie en kan het gazon voldoende vocht en voedingsstoffen opnemen om weer gezond te groeien. Voor het meest optimale resultaat stelt u de messen niet te diep in. Het is immers de bedoeling om mos, vilt en ander onkruid aan de oppervlakte los te maken en uit de grasmat te lichten.


Sleuvenfrees

Ideaal om waterleiding te leggen.
De sleuvenfrees heeft een werkdiepte van 75 cm en een sleufbreedte van 16 cm.
Het vermogen van deze machine is 100 – 150 pk.
En een rijsnelheid van maximaal 300-500 meter per uur.


Evers graslandwoeler

Heeft u last van storende lagen in u grasland, dan kunt u met de grasland woeler deze doorbreken zonder dat u van u grasland bouwland maakt.

De schijf die voor de woelpoot zit snijdt in de zode, daarna volgt de woelpoot die de storende laag doorbreekt. Als laatste volgt per woelpoot een pictorrol die  de zode weer vlak drukt.

De beste periode is net voor de herfst, als u dan met deze machine de grond bewerkt kan de hele winter het water goed weg en heeft u hier in het voorjaar profijt van.

In het voorjaar kan er ook met deze machine gewerkt worden bijvoorbeeld als de kopakkers vastgereden worden bij het bemesten.

Het is mogelijk om de grasland woeler voor een halve of een hele dag te huren.


Kuhn EL 122 – 280 Frees


Kuhn S 1680 RP klepelmaaier werkbreedte 1.60


Holvo Kilverbak 3 meter


Evers cambridge rol  – werkbreedte 6.30 m